top of page

Installaties

Installaties. We zijn er afhankelijk van geworden.

Het gebruik ervan is vanzelfsprekend in deze tijd. Dat neem niet weg dat er voor die vanzelfsprekendheid wel iets moet gebeuren.


Met andere woorden die stekker van bijvoorbeeld je telefoonoplader moet wel ergens in een wandcontactdoos kunnen.


Daar gaat uiteraard iets aan vooraf en daarmee kunnen wij u bij behulpzaam zijn. Door meer dan 25 jaar ervaring in dit vakgebied is een expertise opgebouwd dat wij durven beweren dat we alle uitdagingen op dit gebied aankunnen. Samenwerking en goed overleg met onze opdrachtgevers in combinatie met onze technische kennis leidt daarbij tot goede eindresultaten.

Onze expertise bevat onder andere:


- lichtinstallaties

- krachtinstallaties

- Data- en telefoon netwerken

- centrale antenne installaties (CAI)

- inbraakbeveiliging installaties

- brandmeldsignalering installaties

- noodverlichting, vluchtwegaanduiding, noodplannen, ontruimingsplannen

- Gasinstallaties

- Waterleiding

- CV installaties

- Afzuiging (mechanisch en natuurlijk)

De werkwijze van ons is dat onze opdrachtgevers altijd voorop staan. Zijn of haar wensen dienen uiteindelijk vertaald te worden in een gebruikersvriendelijke en energiezuinige oplossing binnen het beschikbare budget. De kosten van onze werkzaamheden zijn daarbij transparant aangezien die altijd van te voren kunnen worden vastgelegd zodat discussies en tegenvallers achteraf voorkomen worden.


Wij kunnen zorg dragen voor al uw installatiewerkzaamheden. Onze bedrijfsactiviteiten bestaan vooral uit de begeleiding van het ontwerp tot en met de oplevering. Dat betreft uiteraard ook de nazorg mocht deze nodig zijn. Wij werken samen met erkende installateurs waardoor ook de uitvoerende kant van de installatiewerkzaamheden binnen het leveringspakket liggen.

Dat heeft voor u het voordeel dat wij u veel werk en rompslomp uit handen nemen. En mocht u in deze tijden van crisis zelf de installaties, of delen daarvan, willen aanleggen ook dan kunt u voor professionele begeleiding een beroep op ons doen.


In alle bovengenoemde situaties heeft u maar een aanspreekpunt. Wij regelen verder alles voor u. Dat scheelt u een hoop tijd en werk terwijl u ervan uit kunt gaan dat u toch kwalitatief goede installaties krijgt. Dat korte lijnen tussen u en ons om duidelijke afspraken te maken over het eindresultaat hoog in het vaandel staan mag duidelijk zijn. Afspraken worden vastgelegd, eventueel vertaald in (digitale) tekeningen en een duidelijke planning van de werkzaamheden. Achteraf ontvangt u van ons alle noodzakelijke opleveringsdocumenten zodat u er zeker van kunt zijn dat de installatie niet alleen aan uw wensen voldoet maar u krijgt van ons tevens de garantie dat de installaties veilig gebruikt kunnen worden.

Neem vandaag nog contact met ons op als wij iets voor u kunnen betekenen

SEI ERKEND

bottom of page